Producten & nieuws

Wilt u op de hoogte blijven?

Volg mij op Facebook

Producten

LakShmi's gecertificeerde producten bevatten geen:

  • PEG's, siliconen, acrylaten, EDTA, BHT, BHA, PPG, organische halogeenverbindingen, propyleenglicol, parabenen en isomethylisothiazolinone
  • vaseline
  • sodium lauryl sulphate
  • syntetische kleurstoffen
  • ingrediënten van dierlijke oorsprong
  • chemische conserveermiddelen.

Vata

Vata

Een mooie dunne huid met veel mimiek, zacht, licht of olijf van kleur met fijne poriën.  Een onevenwichtige Vata huid is arm aan talg en vocht, is vaak droog en ziet er flets en mat uit. Er ontstaan in dit type huid snel expressielijntjes, de huid jeukt vaak en kan er craquelé uit zien. De Vata huid heeft veel zorg en voeding nodig om er mooi en jeugdig uit te blijven zien.

 

Pitta

Pitta

Een heldere, goed doorbloede huid met een gemiddelde huiddikte en een normale huidglans, middelgrote poriën en sproetjes. Een onevenwichtige Pitta huid is gevoelig en gestrest, kan last hebben van een verminderde lipidebarrière  en oppervlakkige pukkeltjes, huiduitslag, roodheid, couperose en pigmentplekjes. De Pitta huid heeft halfvolle producten nodig die de huid kalmeren en de lipidebarrière van de huid ondersteunen.

 

Kapha

Kapha

Een zeer zachte, dikkere huid met minder mimiek, wat grotere poriën en meer huidglans. Een Kapha huid blijft langer jeugdig. Een onevenwichtige Kapha huid heeft neiging te vet te worden en kan last hebben van verwijde poriën, acne en een overmatige huidglans, en kan bleek en slecht doorbloed zijn. De Kapha huid heeft magere producten nodig die het vochtgehalte herstellen en de huidfunctie stimuleren.

 

Anti - Age Lijn

anti-age

Zonnelijn SUNVEDA

Zonneproducten